Schuttingen

R&B Civiel- en Cultuurtechniek B.V. levert zowel beton- als hout-betonschutting, voor u op maat gemaakt en geplaatst. Ook doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht.

Hout – Betonschuttingen

De hout-betonschutting is een combinatie van een houten scherm met betonnen elementen en betonpalen. De combinatie met hout maakt dat het geheel een warme uitstraling heeft. De duurzaamheid van de houten schermen en de degelijkheid van beton zorgen ervoor dat u lange tijd van de aanblik van uw schutting kunt genieten. Betonelementen zijn in diverse kleuren leverbaar. De houten schermen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Toog, V-scherm en Standaard recht. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden met trellissen.

Betonschuttingen    

De grauwe grijze betonschuttingen die we kennen vanuit het verleden, zijn in een modern jasje gestoken en nu verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren. Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Het voordeel van een betonschutting is dat het goedkoper is dan metselwerk. Kiest u voor een betonschutting dan kiest u voor een duurzaam product.